Gyógyító Kód – Kódok terápia

A GYÓGYÍTÓ Kódról ….
Mi A GYÓGYÍTÓ KÓD???

A Gyógyító Kódok azok az „eszközök”, amelyeket korunk legnagyobb elméi a jövő orvosságának jósolnak. Hatókörük azonban nagyobb, mint egy orvosságé. Egy végtelenül egyszerűen alkalmazható módszer, melynek eredményessége, hatékonysága tudományosan és a gyógyászati gyakorlatban is igazolt. 

Egy energetikai kezelés, amit Te magad, a  saját  kezeddel, saját magadon alkalmazol. Az  ember teljes energetikai rendszerén dolgozik. Amerikában 15 éve alkalmazzák és egyszerűen csak  “A Nagy Ágyúként ” említik.

Az agy 4 gyógyító központját aktiválja, amely az agy  6 létfontosságú területén végzi el a gyógyítást. Ezek: agyalapi mirigy /hypofizis/  a fő mirigy a test legfontosabb endokrin folyamatait irányítja ,

gerincvelő,központi idegrendszer, hypothalamus, amygdala ,hippocampus/reaktív érzelmi agy, pajzsmirigy .

90%-osan ,  24 órára kioldja a  stressz energiáit a szervezetből, egyensúlyban marad az alany / ez is pontosan kimutatható,  mérhető/

A betegségek 95%-át a krónikus stressz okozza
/Stanford Egyetem   dr Bruce Lipton 1998-as  kutatásai igazolják/

Ha eltávolítjuk a stresszt gyakran a gének is meggyógyulnak /Kaliforniai HeartMath Institute kutatásai/ ezáltal a szervezet öngyógyítási képessége  megsokszorozódik, helyreáll.

A   tudatalattiban rejlő emlékképekre, érzelmekre hat, itt megy végbe az energetikai blokkok oldása.

Nem szükséges hozzá a hit,  e nélkül is tökéletesen működik!

Placebohatás kizárva; állatok és gyereke esetében alkalmazható a leghatékonyabban és leggyorsabban. A szív hátterében húzódó problémákat gyógyítja. A probléma lelki forrását gyógyítja.

Hatására:

 • A stressz energiájától 24 órán keresztül oldott lesz szervezeted
 • jobb alvás, alvászavarok megszűnnek
 • sokkal alacsonyabb fáradtsági szint
 • kreativitásod megsokszorozódik,amitől életed hatékonyabban működik
 • az egyensúlyba rendeződés életed mind  a 4 alapterületén  megtörténik/egészség,pénz,kapcsolatok,munka/
 • függőségek elhagyása
 • depresszió megszűnése
 • fóbiáktól mentes élet
 • EGÉSZSÉG, mely nélkül minden semmi
 • kiteljesedett ,örömteli  mindennapok  a szürke hétköznapokkal szemben

 Mi a különbség az UNIVERZÁLIS és a SZEMÉLYES KÓDOK  között?

Legszemléltetőbben azt mondhatnám…hölgyeknek .Bemész  a drogériába és leveszel a polcról  egy  arckrémet  /Univerzális Kód/

Vagy elmész egy  kozmetikushoz,aki megnézi arcod,bőröd és készít számodra egy arckrémet/Személyes Kódok/

Te melyiket választanád  …….”Bőr problémáidra??”

Amikor el kezded megtapasztalni áldásos hatását az UNIVERZÁLIS KÓDOKNAK  elérkezel egy olyan  belső késztetéshez /természetesen nem mindenki/,hogy feltárd a benned  mélyebben meghúzódó érzelmi tartalmakat. Szeretnéd ezeket kivinni életedből,érzed,vagy  legalább is sejted  ,hogy   mi az ami akadályt képez  benned.

Készen állsz  egy mélyebb „ásásra” magadban. Ez már a  tejes felvállalás  majd az elfogadás áldásos hatása. Ekkor  van  szükséged a SZEMÉLYES  Kódokra, egyéni konzultációra.

Az egyéni konzultáció leginkább azt takarja…

…hogy az adott kérdésedre/helyzetedre/gondodra kapsz tőlem egy személyre szabott kódot, amivel még mélyebbre lehet menni és az ott rögzült elakadásokat feloldani, mint a könyvben lévő Univerzális Gyógyító Kóddal (bár már az a 6 perces kód is rengeteg embernek tette jobbá az életét). Ezek a speciális kódok neked és csak erre a megoldatlan témára/helyzetre szólnak, ezeket nem tudod olyan általánosan használni, mint a könyvben ismertetett kódot. Segítségükkel viszont sokkal hatékonyabban lehet el- és megtalálni, illetve feloldani a blokkjaid, hogy abbahagyd végre önmagad szabotálását és elindulj a változás útján.

Tüntesd el a szenvedéseid, élj végre egy olyan életet, ami jár neked.

Gyere ki a félelemalapú programozottságodból és gyógyítsd meg magad a kódok segítségével. Cseréld ki a rossz, téged korlátozó programokat jókra, a félelmeket szeretetre. Mindez hamarabb lehetséges, mint gondolnád!

Szeretném, ha a segítségemmel te is megtapasztalnád a belső béke és nyugalom érzését, hiszen ha megszűnsz aggódni (ami ugye öregít, aggá tesz…), félni és stresszelni, akkor nyugodttá válsz, átjár a belső béke, illetve beindulnak szervezetedben az öngyógyító mechanizmusok. És ekkor kezdődik az igazi élet…

A konzultációk lehetnek személyesek, de a legtöbb “találkozás” telefonon vagy Skype-on keresztül történik. Mivel A Gyógyító Kód egy öngyógyító eljárás, nem feltétlenül szükséges a személyes találkozó. Én nem gyógyítok senkit, viszont megtanítalak arra, hogyan csináld jól az eljárást, úgy, hogy mielőbb elérd a kívánt változást az életed szinte bármely területén. Ez lehet az egészséged, illetve a kapcsolataiddal, az anyagiakkal vagy a sikerrel kapcsolatos kérdés egyaránt.

TAPASZTALATOK:

Engedd meg nekem ,hogy leírjam azokat a történéseket , hatásokat, amelyeket azon másfél év alatt éltem meg amióta elkezdtem naponta alkalmazni  magamon az univerzális majd a személyes kódokat. A legerőteljesebb felismerést már a másnapján a kódolásnak éreztem…átütő, döbbenetes volt : “nincs bennem semmiféle feszültség , stressz!!!”Én egy nagyon dinamikus,  mindenben stressz helyzetet megélő ember voltam. Aztán  arra ébredsz hogy minden más….MITŐL???  Attól, hogy nem vagy feszült,nem akarsz mindent irányítani. Sose felejtem el azt a napfényes tavaszi reggelt, amikor  a teraszom lépcsőjén ülve éppen kódolva magam, egy merőben új érzés járta át testem,minden sejtem…ez a TÁGULÁS érzete volt…

Tágulás bele az Univerzum végtelen lehetőségébe,feloldozó erejébe. Ezek a lehetőségek nap mint nap érkeznek életembe, elhozván nekem a nyugalom,az elfogadás, a befogadás csodáit. Apró fizikai tüneteim,  testem jelzései eltűntek /alvászavar,fáradékonyság,fájdalom kisujjamban,visszerem eltünése/. Miután elvégeztem az amerikai terapeuták által tartott hivatalos  képzésem, mely a SZEMÉLYES KÓDOK átadására is feljogosít, kezdhettem el klienseim tapasztalatát összegyűjteni…íme néhány:

 • Hosszú évek óta tartó DEPRESSZIÓ  megszünése
 • Sikertelennek megélt élet átfordul egyre több sikert megélő,megtapasztaló életté
 • Telve aggodalommal,félelemmel helyett –  bizalommal,örömmel  elindulni Kínába,  ösztöndíjjal tanulni egyedül
 • Hosszú bizonytalanság után életcél és lehetőségek felismerése, azok beteljesítésének útjára lépni
 • a gyermek aki naponta alkalmazza a kódokat, szülei házassági válságát harmóniába rendezi
 • kicsi gyermekkor óta tartó súlyos ekcéma egy hét alatt rendbe jön
 • sarkon lévő csontkinövés három hónap alatt teljesen elmúlik
 • lábműtét elnapolása, jelenős javulás lábdeformitásban
 • alkoholfüggőség  letevése 1 hónap alatt
 • kutya torokgyulladása 2 nap alatt megszűnik
 • macska sebének begyógyulása orvosi beavatkozás nélkül
 • hosszú évek óta megromlott szülő -gyermek kapcsolat  átalakulása szeretettelivé,elfogadóvá
 • aminek mennie kell megy,  aminek jönnie kell,  jön.